Julklappstips med rabattkod

Inlägg i reklamsamarbete med Caseapp

Här hemma pysslas det vidare och i helgen har vi även satt upp ljusstakar och stjärnor. En vecka för tidigt i och för sig, men nu kunde vi inte hålla oss längre. Tänkte passa på att ge er ett litet julklappstips såhär veckan innan advent.

Som ni kanske redan känner till så säljer Caseapp min design på sina skal och skins. Just nu har jag 4 olika designs -Vallmo, Dahlia, Pampas och Höstlöv, som jag är så glad och stolt över. Varför inte köpa ett skal eller skin och ge bort i julklapp? Caseapp har passande skal till dom flesta mobiler. Med koden ”JOSEFINEJUL20” får Du även 20% rabatt på hela sortimentet hos Caseapp, och jag skulle bli SÅ glad om Du ville välja någon av mina. Klicka här för att komma till min sida.

Koden är giltig t.o.m den 6/12.

Trevlig kväll! /Josefine

Taggar

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *