Höstfint

Igår hade vi trädgårdsfix hemma hos oss! Vi klippte gräset, rensade ogräs, klippte ner några buskar och fräschare till lite överlag. Vi passade även på att ta en sväng till Plantagen för att hitta lite höstblommor då mina utekrukor torkat ut. Det fanns SÅ mycket fint i butiken och jag blev verkligen inspirerad!

På framsidan av vårt hus har vi byggt en blomlåda som vi brukar fylla med säsongens blommor. Den har varit tom nu ganska länge så det har sett väldigt tråkigt ut. Men nu känns det fluffigt och fint igen.

Höstblommor är mina favoriter. Jag tycker det blir så himla fint med färgerna till vår röda husfasad. Denna gång valde jag att blanda vit ljung med murgröna, vinrött gräs, alunrot i diverse färger, plättar i luften som var mixade med silvergirland och vit cyklamen. Tycker det blev en härlig mix!

Plantagen hade dessutom massor av rea på gröna växter så några inneblommor fick följa med hem också. Ska visa er sen!

Hoppas ni gillar mina höstplanteringar!

Trevlig söndag!

Kram /J

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *