Little Roomies

Idag var jag ner till Stockholm igen en liten dagstur. Denna gång för att besöka Hemtex som hade lanseringsevent, tillsammans med Loppi, för deras nya kollektion ”Little roomies”. En jättefin kollektion för bebisar med ekologiska textiler, så som bäddset, filtar etc. Det fanns även gulliga inredningsprylar, lampor, gosedjur och skallror m.m.

Jag och Claudia Behnan var inbjudna av gobiten Susan Törnqvist, så vi hade även bokat in att ta en runda på stan efteråt. Susan hade med sin minsting Matheo som var världens snällaste lilla bebis! Han skrattade och log hela dagen och hängde med oss på både shopping och lunch efter eventet.

Här nedan kommer lite bilder jag tog. Spana in vilket gulligt mönster det är på påslakanet där Matheo ligger i sängen (även om han är gulligast på bilden). Även sänghimmeln är superfin! Jag passade på att köpa en liten present till min bästis som ska få barn vilken dag som helst nu! Hihi!

Kika in hos Hemtex i butik eller online, det fanns verkligen mycket fint i denna kollektion.

Kram /J

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *