Steam Hotel

Hej på er!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen! Shame on me!

Jag är nyss hemkommen från en mysig övernattning i Västerås där vi bodde på Steam Hotel. Det var första gången jag och min sambo var där och vi blev inte besvikna trots höga förväntningar! Till sällskap hade vi min bror och svägerska.

Vi började vår tripp från Gävle med ett besök i Skultuna på mässingsfabriken. Jag hade faktiskt aldrig varit där heller, trots att det ligger ganska nära Gävle. Där fanns mycket fint att titta på och köpa, även till bra priser då det var en hel del 2:a hands sortering. I anslutning till mässingsfabriken fanns även en Iittala-outlet och andra varumärken samlade där det fanns en hel del att fynda. Jag hittade mina favoriter Paradisverkstaden och var såklart tvungen att köpa hem en liten sak därifrån.

Framme på Steam möttes man av denna pampiga hotellreception! Så otroligt snygg! Victoria berättade för mig tidigare att när man kliver in genom huvudentrén på Steam så har dom tänkt på alla sinnen. Du möts av en härlig doft samtidigt som det är en soft musik som spelas i bakgrunden. Allt är en fröjd för ögat och man känner sig direkt som hemma! Många härliga känslor på en och samma gång som stämde in precis!

Det finns två restauranger Du kan välja på, en ligger på nedersta plan och den andra på 18:e våningen, längst upp i huset. Vi hade bokat bord längst upp på Locavore som är en asiatiskt influerad restaurang. Middagen bestod av 4 rätter som var enligt säsongens meny. Upplägget är ”sharing is caring” så det kommer in små rätter som man tillsammans delar på vid bordet. Älskar det! Maten var toppengod och även drinkarna som vi såklart provade på! Kolla in Rickys drink som kom i en skål (ser ut som en soppa)

Det finns även ett SPA att avnjuta på hotellet men den här gången hade vi inte bokat in det. Ser dock fram emot att göra det nästa gång jag åker dit, för det kommer absolut bli en nästa gång! Här nedan följer lite bilder från vår vistelse.

Trevlig kväll, kompisar!

/J

 

 

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *