Det händer i Valbo

Ni vet tjejen som gör mina fantastiska buketter? Hon heter Jojjo och har företaget Magnifico by Jojjo! Nu har hon precis öppnat sin alldeles egna blomsterbutik tillsammans med vännen Johanna som har Black Hippo Design (inredning). För 2 veckor sen hade dom invigning och jag var där och fotade lite. Butiken ligger så lämpligt belägen i Valbo med gångavstånd från där vi bor! Så jag har bestämt att varje torsdag eller fredag ska jag ta en promenad dit med hundarna för att köpa helgbuketten samt spana på alla finheter som Black Hippo har fått in. Kommer alldeles säkert att unna mig något trevligt från henne också!

Så tips till alla Gävle- & Valbobor m.fl! Hälsa på hos tjejerna och unna er en fin bukett eller någon tjusig inredningspryl! Man kan även ta en fika hos dom i den fina röda sammetssoffan och hundar är välkomna att följa med in!

Passar på att bjuda på lite bilder från nya butiken samt en bildkavalkad av vackra blomsterverk som Jojjo har skapat till mig senaste året.

 

Här nedan kommer Jojjos magnifika blomsterverk i all sin prakt hemma hos mig! Titta och njut!

 

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *