Meet & greet

För precis en vecka sen var jag och min kompis Cassandra på ett jättekul event som min nya samarbetspartner Tradera hade anordnat för influencers inom mode, lifestyle och inredning. Vi träffades på restaurangen Kasai iklädda träningskläder för att göra ett pass deephouse Yoga tillsammans med yogainstruktören Hanna Hax Linder. Det var första gången jag testade yoga och jag verkligen älskade det! Vill göra det igen! Måste hitta ett bra ställe i Gävle som har yoga, tipsa mig gärna!

Efter yogan var det dags för en drinkar och mingel. Det var superkul att träffa så många trevliga människor! Tradera hade även en kort presentation av sig och vad dom gör. Ni kommer få veta mer om det på instagram sen, vi ska samarbeta några månader framöver.

Slutligen bjöds vi även på middag på denna fantastiska restaurang. Kan varmt rekommendera er att prova på Kasai om ni är i sthlm. Jättegod japansk mat! Och vad jag förstår har dom häftiga shower där ibland på helgerna.

Sist men inte minst fick vi med oss en varsin välfylld goodiebag. En väldigt mysig tisdagkväll helt enkelt!

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *