Dermalogica

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med Dermalogica Sverige

Jag har använt Dermalogica som hudvård nästan hela mitt vuxna liv, och trivs otroligt bra med det. Min vardagsrutin börjar alltid med 3 produkter ( C-12 pure bright serum, skin smoothing cream och barrier repair). Dessa 3 hjälper min hud att återfuktas, står emot stress och annan omvärldspåverkan samt motverkar pigmentfläckar. Min hy är väldigt yttorr, särskilt när det går mot kallare tider, och dessa produkter gör verkligen underverk för mig. På kvällen avslutar jag med att köra repeat på dom 2 första produkterna jag använder varje morgon ( C-12 pure bright serum och skin smoothing cream) sen byter jag ut barrier repair mot sound sleep cocoon, som är den härligaste nattcreme jag har ägt i hela mitt liv! Den är MAGISK! Huden jobbar som mest under natten för att återhämta och reparera sig, då är denna creme ett toppenbra komplement att hjälpa den med dessa saker.

Skin smoothing cream har precis släppts i ny, förbättrad tappning! Jag som har använt den gamla varianten känner stor skillnad på denna och redan efter några veckors användning märker jag att huden blivit ännu mer återfuktad och mer avslappnad än tidigare. Kika in på Dermalogicas hemsida för att läsa mer om dessa produkter och ta även chansen att vinna den nya Skin smoothing cream!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *