Den magiska färgen

Hej på er!

Det gör mig så otroligt glad att ni är så många som gillar färgen i ett av våra rum på övervåningen! Jag får frågor om just denna färg säkert 10ggr/vecka! Så här kommer lite info om den: den heter alltså L8.04.50 och kommer från Nordsjö färg.

Många av er har även antagit rätt vad det gäller vår byrå, det ÄR en malmbyrå från Ikea som vi har målat och satt dit handtag på. Vi har använt samma kulör som på väggen fast snickerifärg istället för väggfärg. Vi började med att tvätta ren byrån, sen ruggade vi upp ytan med sandpapper och därefter målade vi den med roller. Det har hållit jättebra hos oss och vi är så nöjda med resultatet! Handtagen har jag köpt från Stilbeslag i färgen Cognac/mässing.

Ha en fin söndagskväll! Kram /J

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *