Limited Edition

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med Kappahl

Jag har fått äran att visa upp KappAhls helt nya och färska trendkollektion Limited Edition. Den är inspirerad av barrockens överdådiga målningar. Mönstren visas på oväntade plagg så som vadderad jacka, kostym och sammetströjor. Såå mycket snyggt kan jag lova!

Jag valde att matcha den fantastiska blommiga kostymen med mössa, t-shirt och sneakers. Lite lagom businesswoman, tycker jag! Såklart ville även Buddy vara med på fotograferingen (se bild).

Den mönstrade kaftanen och dom roströda byxorna skapar en supersnygg kombo, och den gröna kappan är verkligen magisk! Även örhängena (som jag har tillsammans med den gröna kappan) kommer från Kappahl! Kolla in denna härliga kollektion och bli inspirerade ni också!

Kram /J

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *