Schneider Electric

Inlägg i stolt samarbete med Schneider Electric

I vårt hem har vi valt att använda oss av eluttag och strömbrytare från Schneider Electric. Serien vi har heter Exxact och vi tycker den passar vårt hem ultimat.

Just nu lanserar Schneider Electric ett hjälpmedel för er som kanske håller på att renovera eller bygga nytt (eller bara vill byta uttag och brytare ändå). Det är ett digitalt designverktyg som heter Mix&Match. Det hjälper er att prova er fram till vilka uttag som passar just ert hus och dess karaktär. Ni kan ladda upp egna bilder från hemmet och sedan, på ett enkelt sätt, klistra in uttagen och strömbrytarna i bilden för att se vilken färg och modell som passar just ert hem allra bäst. Hur bra som helst! Du kan även få hjälp av verktyget att hitta närmsta återförsäljare och installatör i ditt område! Jag tycker det är genialiskt! 

På bilderna ser ni hur Exxact-uttagen ser ut hemma hos oss. Vi är såå nöjda!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *