Sundays

Igår tog vi äntligen tag i att måla färdigt skåpen som vi köpte till gästrummet för några veckor sen. Vi var obeslutsamma om vilken färg vi skulle ha på dom, men beslutade att köra på samma färg som väggen. Jag tycker det blev riktigt bra! Denna gång köpte vi inte ens snickerifärg utan använde väggfärgen direkt på skåpen och det funkade hur bra som helst. Så nu är gästrummet helt färdigt! Känns superbra! Färgen på väggen är Jotuns ”sand”.

Nu ska vi ta till vara på denna söndag och få lite mer gjort här hemma. Jag funderar på att baka bröd. Men först blir det städning av kök och badrum!

Ha en fin söndag!

3 Kommentarer

 • Pingback: Sundays - Homespo
 • Så fint det blev!
  Jag snubblade precis in på din blogg. Jag har precis målat min matsal i Sand och köpt IVAR skåpen och tänkte måla dem oxå!! :))
  Förstår nu att resultatet kommer bli super!
  Den stora tavlan passade ju superbra till! Var har du hittat den?
  Mvh Sandra Radil

  • Hej Sandra! Tack snälla för Ditt inlägg och ursäkta mitt sena svar! Vad roligt att Du också ska måla me Sand och även ha Ivar-skåpen i samma färg! Great minds 😉 Den stora tavlan kommer från Rum21, märket är Ferm living. Ha en fin kväll! /Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *