På önskelistan

På lördag fyller jag år och barnslig som jag är gör jag alltid en önskelista. Både till jul och födelsedag har jag alltid en önskelista. Just nu har vi lite småprojekt på gång här hemma med målning osv. Därav innehåller listan en hel del inredningsprylar. Jag har lagt länkar till alla saker under varje bild (så Du kan bara klicka på länken, mamma).

Dessa vaser från Serax är så otroligt fina. Perfekt att sätta några enkla snittblommor i. Skulle kunna tänka mig flera storlekar på dom också och ha i grupp. Namnet är Iki doll vase och Du hittar den största varianten här.

Bild lånad från Rum21.

En tvättkorg/förvaringskorg från Afroart är aldrig fel. Denna är min favorit, finns även i fler färger.

Denna lampa har jag haft på min önskelista i många år nu. Ååååh vad jag tycker den är fin. Märket heter Flos och lampan heter Gatto, finns även i en mindre variant och heter Gatto piccolo och det är den jag vill ha. Finns att köpa här.

Bild från Pinterest.

Ett par schyssta sneakers är aldrig fel. Dessa kommer från ett favoritmärke som heter Eytys. Att möta våren i dessa svarta mocca-snyggingar skulle vara himla härligt! Finns att köpa här.

Det var alldeles för längesen jag köpte mig en riktigt fin kruka. Dessa från Bergs Potter tycker jag är underbara! Skulle kunna tänka mig flera storlekar och olika färger, älskar designen! Finns att köpa bl.a. här.

Bild lånad från Blomman interiör och design

Denna hängande ljuslykta är ju så otroligt fin! Har sett den florera på instagram och den har verkligen skapat ha-begär hos mig! Duktiga designern Kristina Stark har formgivit den och ni hittar den här.

Vintern är inte över än, även om jag längtar ihjäl mig efter vår. Det är -7 grader utanför dörren och minst 2 dm snö på marken, i skrivande stund. Så en till vinterjacka skulle inte sitta fel. En grön med gosig krage är ännu bättre. Denna godbit hittar ni här.

Jag älskar duschcreme, tvålar, doftljus, parfymer, ja allt som luktar gott! Några av mina absoluta favoriter kommer från & other stories. Dels tycker jag att det är väldigt prisvärt och dels har dom så fina förpackningar. Jag kör nästan bara handtvål & -creme från stories, och har gjort i många år. Just denna doft har jag inte provat tidigare. Ni hittar den, tillsammans med andra skönhetsprodukter här.

Sist men inte minst önskar jag mig blommor, gärna våriga, i kruka eller snitt. Eller fröer så jag kan så ute i vår. Allt är av intresse och mer än välkommet! Den underbara bilden har jag lånat av Sara Kjellemo som är en tjej jag nyligen börjat följa på instagram, hos henne finns mycket inspiration att hämta! In och kika om ni missat henne.

 

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *