Nymålat

Vi håller på att göra om i ett av våra sovrum på övervåningen. Min sambo vill kalla det tv-spelsrum och jag tänker mer förvaring/kontor. Hur som helst så valde vi att måla väggarna i färgen L8.04.50 från Nordsjö. Vi passade även på att göra ett litet ikeahack på våra vita malm-byråer. Vi målade dessa i samma kulör fast med snickarfärg. Skinnhandtagen skickade vi efter från Stilbeslag och valde färgen cognac med mässingsknappar. Vi är båda riktigt nöjda med färgen och det blev väldigt mysigt från att bara ha varit ett ”vanligt vitt rum”.

Trevlig kväll! /J

12 Kommentarer

 • Pingback: Nymålat - Homespo
 • Åh så fin byrån blev. Målade ni med roller eller pensel? Har tänkt måla min med. Med vänlig hälsning, Amanda

  • Hej Amanda! Ursäkta mitt sena svar, fick av någon anledning ingen notis om att Du hade skrivit. Tack snälla för Dina fina ord! Vi målade byrån med liten roller, det funkade jättebra! Lycka till med Din byrå! /Josefine

  • Tack snälla Moa! Vi tvättade av byråerna ordentligt och plockade ur lådorna. Sen ruggade vi upp ytan där vi skulle måla så gott det gick. Därefter målade vi med roller och snickerifärg. Vi målade endast lådfronterna, inte hela lådorna. Jag tror vi kan ha behövt målat två lager. Våra byråer var i väldigt dåligt skick, kantstötta, gulnade och allmänt risiga, så vi kände liksom att vi inte hade något att förlora på om det skulle bli dåligt. Och det blev över förväntan! 🙂 Superkul! Kram /J

  • Hej Madeleine! Menar Du vilken typ av färg? Vi har använt snickerifärg. Och själva färgen heter L8.04.50 och kommer från Nordsjö. Kram /J

 • Jag som tänkte köra till tippen med våra när jag googlade lite och detta var det första som dök upp…❤️

  • Åh, vad roligt att höra att byråerna kanske istället får stanna och få nytt liv hos er! /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *