Året som gått

Jag har sett att flera av mina bloggkollegor skrivit årskrönikor så jag tänkte att jag också skulle gå igenom året som gått med en bildkavalkad. Here we go!

2017 började hemma hos oss. Sedan några år tillbaka firar vi alltid nyåret hemma då våra hundar har det jobbigt pga fyrverkerier. Vi hade en mysig kväll med sällskapsspel och en toppenfin middag som vi lagade tillsammans med goda vänner. Januari blev en lugn månad och jag började fundera på vad som skulle bli mitt nästa inredningsprojekt.

Februari började med min födelsedag och jag körde rosa tröja som sig bör när man fyller år! Jag blev överraskad av min sambo som hade anordnat en tjejfest helt utan min vetskap! Vi hade en toppenkväll och jag fick såå fina presenter! Inte nog med det så blev jag även bortskämd av min bästa vän Malin som överraskade med en hotellnatt på Grand här i Gävle. Mamma och pappa gav mig den vackraste födelsedagsbuketten!

Mars kom och då hade vi målat om (och färdigställt) matrummet med färgen HoP grey, är fortfarande väldigt förtjust i den. Både tavlorna och bordet poppade bättre till färgen och vi njöt mer av det rummet än tidigare. Jag bakade semlor och tog med bästa Sanne på spa-weekend för att fira att hon skulle gifta sig i maj ❤️

I april kom påsken och jag tog in körsbärskvistar som blommade så tjusigt! Jag gjorde tv-debut i programmet ”Vem bor här?” och fick så otroligt fin feedback från både kända och okända människor. Sista april planterade jag årets första uteblommor och längtade till sommaren.


Magiska maj! Månaden då vi åkte till Mallorca för första gången och hade en härlig semester i den lilla bergsbyn Deia. Vi avrundade veckan med ett drömbröllop utan dess like när min bästa vän Sanne fick sin Vilgot! Jag hade även äran att få vara brudtärna och känslan var överväldigande! Kärleken var i luften hela maj och jag och Ricky kände oss Hollywood-snygga när vi fick inta bröllopets fantastiska plats Cap Rocat.

Som om det inte var nog med det så fick vårat hem vara med i Allt i hemmet i maj månads upplaga.


I juni började jag blogga här på Homespo! ❤️ Vi köpte en stor bokhylla till ateljén, jag plockade in lupiner, band kransar och när midsommar kom fyllde Julia 30 år och vi hade tjejfest för henne hemma hos oss. Jag fick även äran att bli ambassadör för Peak Performance här i Gävle.

Juli och semestern kom och vi gjorde en utflykt till Bollnäs och Lilla K’s trädgårdscafé. Vi tog även en tripp till vår favoritstad Köpenhamn, och jag tog med mig Julia och Karro på en roadtrip till Månses. Jag bakade key lime pie flera gånger i rad och plockade in pioner och daggkåpa från trädgården. Hemma njöt vi av grönskan utanför fönsterna och hade en skön semester. Vi påbörjade även utbyggnaden av vår altan.

Augusti kom fortare än väntat och man önskade att semestern skulle vara en månad till. Men besvikelsen blev inte långvarig då vi fick uppleva ännu ett underbart bröllop! Denna gång för min älskade vän Karin och hennes Filip. Det var så otroligt vackert och jag vill spola tillbaka tiden och gå på det igen och igen! ❤️ Karins klänning var magisk och jag satte Valentinoskorna (som hon hade på sig) högst på min önskelista i augusti.

Vår pergola blev färdig och vi hann njuta några kvällar ute innan hösten kom. Jag plockade in svarta stockrosor från trädgården och mamma bjöd mig på en tjejhelg med spa i orbaden.

Vårt kök publicerades i en köksspecial i tidningen Drömhem&Trädgård.

I september blev kvällarna kortare men det bjöds även på fina sensommardagar.

Jag fick vara med i ett ”hemma hos-reportage” i lokaltidningen och vi tände höstens första brasa i kaminen.

I oktober var hösten ett faktum. Vi gjorde en makeover i vardagsrummet och tavelväggen var nu ett minne blott. Jag började teckna lite mer och gjorde ett nytt print som fick namnet ”Dahlia”.

Halloween, scones och mycket hemmamys i nya vardagsrummet. Det var november det. Jag hann även träffa min kära instagramvän Caroline för första gången och vi gjorde Gävle tillsammans ❤️

Efterlängtade December bjöd på Prag och firande av min fästman som fyllde 30. Både jul och nyår firades också hemma hos oss och vi hade huset fullt av släkt och vänner. Precis som vi älskar att ha det ❤️ När jag ser det såhär har 2017 var ett ganska händelserikt år, vi har hunnit med många roliga saker och sett oss om på nya platser i världen. Ser fram emot vad 2018 ska erbjuda. Det finns redan vissa saker jag längtar till ❤️ Hoppas ni tyckte det var roligt att se (och läsa) om mitt 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *