Första advent

Igår var det första advent och vi hade en lugn och skön dag. Jag smygstartade faktiskt redan i onsdags med julpyntet. Köpte några nya kuddar på H&M home, som just har öppnat i Gävle. Är så himla glad för det. Jag älskar H&M! Tidigare år har jag kört på röda kuddar till jul, blandat med rostfärgade och vita. Det här året blev det istället grönt som fick vara den utmärkande färgen. Tycker det känns minst lika juligt! Dock tror jag kanske att årets granen får något rött, vi får se..

Ikväll ska jag slå in några av dom första julklapparna som jag har köpt. Åh vad jag älskar denna tid på året, nu saknar vi bara lite snö på marken, sen är allt fulländat!

PS. Ska lägga ut recept på mina goda saffransbullar i veckan. Det vill ni inte missa!

4 Kommentarer

 • Hej Josefine!

  Jag måste börja med att säga att jag ÄLSKAR ditt hem, din stil, dkn inredning allting! Du verkar vara en sån härlig och fin person verkligen!! Jag älskar dina mysiga inlägg och skulle verkligen vilja bo i ditt hem så himla mysigt och fint!

  Jag ska ska precis flytta hemifrån och har några frågor till dig, hoppas det är okej. Jag kommer att ta mycket inspiration från dig! Hyllan som ni har i köket med erat kök med dom turkosa mateus skålarna i som är från string vad har ni för storlek på fyllan hur lång är den och hur djup? Sedan soffarna ni har i vardagsrummet efter stt ni gjorde om vart är dom ifrån? Sedan undrar jag vad dina bösta tips på inredning är? Jag älskar inredning och tycker det är jättekul men jag är rädd för arr göra fel, om jag t.ex ska sälja min lägenhet sen hur jag ska tänka för att inte göra fel för det är ju vissa ställen man är på där man inte får ett bra intryck.

  • Hej igen Lina! Såg bara halva Ditt meddelande tidigare, men här ser jag ju att Du skrivit mer!
   Såå himla roligt att höra att Du tycker om min stil och min inredning! Tusen tack!
   Stringhyllan vi har i vårt kök har storleken 58×20 cm på hyllplanen. Dom mörkgråa sofforna i ”nya” vardagsrummet är Söderhamn från IKEA i färgen Samsta mörkgrå. Det finns en intervju med mig här på vår portal som Du kan läsa där jag ger mina bästa inredningstips. Jag tycker att Du ska testa Dig fram för att se vad Du gillar. Det är jättebra att ta inspiration från andra. Kanske titta på hur andra har gjort i ett liknande rum som det Du ska inreda. Men se till att omge Dig av saker Du tycker om, då kommer Du att trivas som bäst 🙂 Lycka till! <3 /Josefine

 • Hej Josefine!

  Jag måste börja med att säga att jag ÄLSKAR ditt hem, din stil, din inredning allting! Du verkar vara en sån härlig och fin person verkligen!! Jag älskar dina mysiga inlägg och skulle verkligen vilja bo i ditt hem så himla mysigt och fint!

  Jag ska ska precis flytta hemifrån och har några frågor till dig, hoppas det är okej. Jag kommer att ta mycket inspiration från dig! Hyllan som ni har i köket med erat kök med dom turkosa mateus skålarna i som är från string vad har ni för storlek på fyllan hur lång är den och hur djup? Sedan soffarna ni har i vardagsrummet efter stt ni gjorde om vart är dom ifrån?
  Sedan undrar jag vad dina bästa tips på inredning är? Jag älskar inredning och tycker det är jättekul men jag är rädd för arr göra fel, om jag t.ex ska sälja min lägenhet sen hur jag ska tänka för att inte göra fel för det är ju vissa ställen man är på där man inte får ett bra intryck.

  Kram
  Lina

  • Hej Lina! Tusen tack snälla rara Du! Vad roligt att höra! Det gör mig såå glad! 🙂 Kram till Dig! /Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *