Orbaden

I fredags besökte jag och mamma Orbaden spa och resort som ligger strax utanför Järvsö i Hälsingland. Det är tredje roadtrippen jag gör till hälsingland den här sommaren, men det är ju bara så himla vackert. Denna resort ligger med ett fantastiskt läge på en höjd med utsikt över Ljusnan. Från resorten kan man ta trapporna ner till en härlig sandstrand och bada om man skulle vilja.

På fredagen hade vi bokat in oss på spa med en varsin ansiktsbehandling. Jag valde en variant som var hela 80 minuter, helt otroligt avslappnande och skönt! Jag kände mig som en ny människa efter det. Tyvärr hade jag inte kameran med mig inne på spa-avdelningen men den är verkligen i toppskick! Det finns en bastu med panoramafönster och utsikt över vattnet. Utanför den finns en uppvärmd infinitypool och bubbelbad. Du kan även välja att bada inomhus i deras pooler. Efter våra behandlingar köpte vi lite snacks och bubbel och njöt av eftermiddagen.

Vi hade riktig tur med vädret så på kvällen kunde vi sitta ute och äta. Vi lyxade till det med champagne och 3-rätters middag och satt ute ända till kl.22. (OBS! Kolla desserttallriken!) Sen sov vi gott i vårt söta rum med blommiga tapeter. En perfekt mor-och-dotter-helg! Kan varmt rekommendera detta ställe!

 

Tryck gärna på det lilla hjärtat om Du gillade mitt inlägg! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *