Klockor

Inlägg i samarbete med Daniel Wellington

Klockor är den bästa accessoaren för både kvinnor och män, tycker jag. Man kan pigga upp vilken trött outfit som helst med en snygg klocka! Hos Daniel Wellington finns ett stort utbud av klockor i olika storlekar och utföranden. Jag har 3 st olika varianter som jag tycker om på olika sätt. Den första heter Classic Petite Sterling, den hittar ni här. Jag matchar den med mina favoritörhängen och armband från CU Jewellery.

Klockan på bild nummer 3 och 4 heter också Classic Petite (Durham) men har skinnarmband. Ni hittar den här. Och den sista vita klockan har redan blivit en riktig sommarfavorit hos mig, den heter Classic Petite Bondi och finns i både roséguld och silver. Ni hittar den här.

Det fiffiga med dessa klockor är att Du enkelt kan köpa ett nytt armband och bara byta, så kan Du ändra utseende på Din klocka hur ofta Du vill. Bra va? Men det bästa av allt är att ni med min kod: ”GUNHAMRE15” även kan få 15% rabatt vid köp av valfri vara hos Daniel Wellington. Erbjudandet gäller tom 31/7.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *