Lilla K och Mobackes

Tidigare i veckan åkte jag, mamma och mormor till Bollnäs på en liten dagsutflykt. Vi besökte Mobackes och det söta caféet Lilla K. Min mamma hade varit där tidigare i våras med sina vänninor och ville visa oss vilket mysigt ställe detta var. Mobackes är en handelsträdgård med STORT utbud av blommor både för inomhus- och utomhusbruk. Vi gick där i flera timmar och njöt av alla fantastiska växter som var i full blom! Det fanns även en del med utomhusmöbler och diverse tillbehör.

Jag köpte med mig en pillerfikus och en chokladblomma hem. Spanade även in en riktigt stor fiolfikus som jag bara måste göra plats för här hemma 😉

Vi både lunchade och fikade på Lilla K, supermysigt café som faktiskt är med i white guide! Så himla kul!  Jag kommer absolut att åka hit igen!

 

 

Tryck gärna på det lilla hjärtat om Du gillade mitt inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *