Lupiner och nya bokhyllor

För ca 2 veckor sen köpte vi nya bokhyllor till vår utbyggnad som vi kallar ateljén. Valet föll på Valje från ikea och färgen heter ”lärk vit”. Jag älskar hyllor som är öppna så man kan placera ut saker man tycker om. Jag är en riktig samlare av prydnadssaker som jag inte vet var jag ska ställa, samlar alla lådor och skåp fulla med dessa saker. Men visst är det roligare att ställa fram dom på det här viset?

På promenaden med hundarna passade jag på att plocka in lite lupiner som äntligen är i full blom här i Gävle! Som jag har längtat efter dessa underbara blommor! En av mina absolut favoriter av sommarblommor. Och lägg märke till att min Clivia blommar också! Jag blir lite extra glad när den gör det. Den blomman har nämligen funnits i vår familj i 5 generationer, ganska häftigt tycker jag! Den är delad säkert 40 gånger, och jag har en del av den hemma.

Lilla Hector var väldigt nyfiken och fick vara med på bild idag han också.

Trevlig kväll till er alla!

 

 

 

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *