Allt i hemmet

Jag satt och funderade vad mitt andra blogginlägg skulle handla om och tyckte det passade bra att ni skulle få se ett stort gäng bilder från vårt hem till att börja med. Följer ni mig på instagram har ni sett några av dessa bilder tidigare, men jag la även in några nya.

I april förr året hade vi besök av två gulliga tjejer som faktiskt gjorde två inredningsreportage hemma hos oss. Ett hamnade i tidningen Allt i hemmet och det numret finns ute i butik just nu, det andra reportaget håller vi hemligt tills det släpps.

Tjejerna som gjorde reportaget heter Karin Johansson och Jessica Holm och dom är så himla duktiga! Vill verkligen lyfta fram dessa grymma brudar! Dom finns båda på instagram under namnen @karinjohanssonfotograf och @versalmedia

Vissa av dessa bilder kom inte med i reportaget men dom lägger jag in här för att jag vill visa er och för att jag gillar dom lite extra mycket!

 

 

2 Kommentarer

  • Åh så himla glad jag blev av ditt inlägg??, tack fina du för att vi fick komma hem och plåta hos er och att ni bjöd på en sån gästvänlighet❤️
    Många kramar Karin
    @karinjohanssonfotograf

    • Vad roligt att Du blev glad, Karin! <3 Det är vi som ska tacka för att ni ville komma till oss! Vi hade en toppenrolig dag med er! Stora varma kramar till Dig! /Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *