Hej och välkomna!


Foto: Carina Olander för tidningen Drömhem & Trädgård

Hej och varmt välkomna hit!

Mitt namn är Josefine Gunhamre och jag är en av Homespo-familjens nya bloggare! Det ska bli så otroligt roligt att börja blogga här tillsammans med detta härliga gäng av inspirerande och duktiga tjejer! Oh vad taggad jag är! Det här är första gången jag bloggar så det blir lika spännande för mig som det förhoppningsvis blir för er.

Jag tippar på att ni är många som hittat hit genom mitt instagramkonto @josefinegunhamre där jag, precis som jag kommer att göra här, delar med mig av mycket inredning från vårt hem som är ett av mina största intressen. Ni kommer även att få se mina illustrationer och ta del av annat smått och gott.

Hoppas ni ska trivas här hos mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *